Turistička viza za Kinu

Visaworld Hrvatska  pruža uslugu podrške za dobivanje vize za Kinu. Imamo posvećenu grupu stručnjaka s iskustvom u radu sa kineskim veleposlanstvom. To osigurava vrlo posvećene i specijalizirane usluge od strane stručnjaka s dubokim poznavanjem tradicije i kulture u zemlji i iskustvo sa svim aspektima rada s kineskim veleposlanstvom.

Nudimo uslugu velikih razmjera koja uključuje legalizaciju dokumenata za kinesku ambasadu, izdavanje pozivnih pisama i sve ostale prateće usluge. Nudimo razumne i konkurentne cijene.

Međutim, možete ići osobno u kineski konzulat i aplicirati za vizu i tako izbjeći plaćanje dodatne naknade.

Naše dodatne naknade uključuju usluge viza stručnjaka koji će vam pomoći s vašim prijavama kako bi izbjegli kašnjenja i gužvu dok čekate u redu sami. Mi ćemo zadovoljiti Vaše posebne zahtjeve.

Viza za Kinu se daje osobama koje idu u posjetu Kini turistički, posjete prijateljima ili rodbini, ili u druge privatne svrhe.Valjanost turističke vize za Kinu je šest mjeseci ili dvanaest mjeseci s jednim ulaskom, dva ili višestrukog ulaska.

Trajanje boravka u Kini za svaki ulaz može varirati od 60 dana do 30 dana.

 

Dokumenata potrebna za dobivanje TURISTIČKE VIZE za Kinu.

  • Važeća putovnica (mora biti važeća još najmanje 3 mjeseci nakon datuma vašeg povratka i treba imati 2 prazne stranice),dodatna preslika putovnice (stranica s osobnim podacima).
  • Obrazac zahtijeva za izdavanje vize, popunjen i potpisan
  • 1 novija fotografija za putovnicu
  • preslika zrakoplovnih karata (za ulaz i izlaz iz zemlje)
  • preslika potvrde vašeg hotelskog smještaja
  • presliku vaše boravišne dozvole (za ljude koji nemaju putovnicu Hrvatske)
  • praznu povratnu kuvertu s plaćenom poštarinom (marke), adresiranu na vas.
  • popunjen ugovorni obrazac za bornpower gmbh

 

Pozivno pismo izdaje tvrtka, korporacija, institucija ili pojedinac u Kini, mora sadržavati sljedeće stavke:

(A)   Osobni podaci podnositelja zahtjeva: ime, spol, datum rođenja, broj putovnice, itd

(B)   Informacije o posjeti Kine: Svrha posjeta, datum dolaska i odlaska, mjesta za posjetiti, odnos između podnositelja zahtjeva i pozivatelja i tko će snositi troškove smještaja podnositelja zahtjeva u Kini.

(C)   podatke o pozivatelju: naziv tvrtke, korporacije, institucije ili pojedinca, broj telefona, adresu, a ako je moguće, pečat i potpis zakonskog zastupnika.

 

Općenito, pozivno pismo se može podnijeti kao faks, kopija ili ispis. Ako je potrebno, konzularni službenik će zatražiti od podnositelja zahtjeva da dostavi izvorno pozivno pismo, ili neki drugi prateći kao i dodatne dokumentacije ili zakazati intervju.

 

Poslovna viza za Kinu

Viza za Kinu izdaje se ljudima koji su uključeni u poslovanje u Kini ili istražujući poslovne mogućnosti u Kini. Sudionik / izlagač u trgovini / industrijskoj na  poslovnoj konvenciji, sudjelovanje u umjetničkim ili sportskim natjecanjima. Valjanost kineske poslovne vize je šest mjeseci ili dvanaest mjeseci s jednim ulaskom, dva ili višestrukim ulascima. Trajanje boravka u Kini za svaki ulaz je 60 dana ili 30 dana. Za poslovnu vizu također vam je potrebno pozivno pismo od ustanove/ministarstva koje vas poziva (ovo vam mi možemo organizirati)

 

Pozivno pismo mora sadržavati sljedeće stavke:

(A)   Osobni podaci podnositelja zahtjeva: ime, spol, datum rođenja, broj putovnice, itd

(B)   Informacije o posjeti Kine: Svrha posjeta, datum dolaska i odlaska, mjesta za posjetiti, odnos između podnositelja zahtjeva i pozivatelja i tko će snositi troškove smještaja podnositelja zahtjeva u Kini.

(C)   podatke o pozivatelju: naziv tvrtke, korporacije, institucije ili pojedinca, broj telefona, adresu, a ako je moguće, pečat i potpis zakonskog zastupnika.

Comments are closed.