Poslovna i turistička viza za Rusiju

Empowerment Consulting zapošljava iskusne profesionalce s dobrim poznavanjem područja koji mogu pružiti pomoć na različitim poljima, uključujući hotelske rezervacije i karte , organizaciju privatne ture, organizaciju poslovnih posjeta i sastanaka. Naši stručnjaci također mogu pružiti poslovne savjete o Ruskom tržištu kako bi lakše ušli i proširili svoje poslovanje na Rusiju.

Empowerment Consulting ima poseban odjel posvećen isključivo uslugama za dobijanje vize. Pomogli smo mnogim ljudima da dobiju jedan ulazak ili višestruke ulaske u tim zemljama. Ako ste spremni podnijeti zahtjev za vizu sami, možemo Vam pomoći s izdavanjem vaučera za hotel ili pozivno pismo koje bi moglo biti potrebno za ulazak u te zemlje. Radimo s ruskim veleposlanstvom i imamo stručnjake koji su u veleposlanstvu i predaju zamolbe za vize u ime naših klijenata.

Empowerment Consulting će rjesavati Vaše zahtjeve za vize, brzo, jeftino i bez muke za Vas. Nudimo najniže cijene za obradu viza. Međutim, postoje neki nekontrolirani troškovi kao što su cijene konzularnih pristojbi i troškove prijevoza. Sve što je potrebno je da nam pošaljete dokumenta i uplatu, a mi ćemo uraditi ostalo. Ako planirate raditi u Rusiji morat cete dobiti radnu vizu. Nazovite nas i mi ćemo Vas sprovesti kroz postupak prijave i objasniti koji dokumenti će Vam biti potrebni za to.

 
Kako bismo za vas nabavili vizu za Rusiju potrebni su nam sljedeći kompletni dokumenti:

  • Izvorna putovnica (mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon datuma vašeg povratka i treba imati 2 prazne stranice)
  • 1 novija fotografija za putovnicu u boji (3.5×4.5cm, neutralna podloga, glava uspravno od naprijed). Molimo, zalijepite je izravno na obrazac zahtjeva za izdavanje vize!
  • Obrazac zahtjeva za izdavanje vize, popunjen online i vlastoručno potpisan
  • Dokaz o zdravstvenom osiguranju (pismo od osiguranja u kojem je potrebno izjaviti da ste osigurani i u inozemstvu i da 1. Iznos osiguranja = najmanje 30.000 EUR  2. Troškovi povratka u zemlju porijekla u slučaju smrti su pokriveni)
  • 1 preslika vaše boravišne dozvole (za ljude KOJI NEMAJU putovnicu Hrvatske) praznu povratnu kuvertu s plaćenom poštarinom (marke), adresiranu na vas.
  • popunjen ugovorni obrazac za bornpower gmbh

 

Za turističku vizu također je potrebno turistički vaučer i potvrdu izdanu od strane ruske turističke agencije . Potvrda mora biti potpisana od strane ovlaštene osobe i imati službeni pečat ruske turističke agencije . Potvrda o uplaćenoj akontaciji hotela u kojemu ćete boraviti.  Većina konzularnih odjela će prihvatiti dokumente poslane faksom ili  kopije tih dokumenat

Za poslovne vize trebat će Vam  pozivno pismo od vašeg ruskog domaćina. Mora biti izdana od strane lokalnog ureda Federalne migracione službe Ruske Federacije (FMS). Izvorna pozivna pisma za posao, studije i višestruke ulaske moraju biti dostavljena.

Comments are closed.