Tko smo mi

Vaš stručnjak za vize

shutterstock_130105319Mi smo akreditirani servis za vize koji je ovlašten za pribavljanje viza za treće osobe kod ovlaštenih veleposlanstava i konzulata.
Podnošenje zahtjeva za vizu može biti komplicirano i može zahtijevati dosta vremena. Mi odrađujemo sav posao za vas. Jedina stvar koju morate napraviti je popuniti obrazac zehtjeva za izdavanje vize i poslati nam ga. Mi ćemo uraditi sve ostalo!

Svake godine među našim klijentima nađe se nekoliko tisuća pojedinačnih putnika, velike i male tvrtke, zrakoplovne tvrtke, putničke agencije i neki slavni sportski klubovi.

Dobrodošli! Kontaktirajte nas 24 sata dnevno 7 dana u tjednu (24/7)

Naša usluga

!Dobar posao – za obje strane!
Mi za vas vršimo dvije usluge dostave do veleposlanstva, mi za vas plaćamo konzularne pristojbe i obavljamo sve formalnosti – uobičajeno, naplaćujemo CHF 50.- za to. Jer, ako želite poslovati s nama, onda to mora biti dobar posao za obje strane.

!(Gotovo) sve je moguće!
Upravo ste ustanovili kako vam je potrebna viza za vaše putovanje narednog dana? Ili imate nekih drugih problema kod pribavljanja vize koji izgledaju nerješivi? Dakle, mi vam ne možemo obećati ništa unaprijed, ali zahvaljujući našim dobrim kontaktima, mi smo već bili u prilici učiniti nemoguće u nekim slučajevima. Molimo, kontaktirajte nas!

!Savršena rješenja
Da li vaša tvrtka traži mjerodavnog partnera za vize? Da li trebate nekoliko različitih viza za vaše putovanje oko svijeta? Da li bi viza za nekoliko godina bila savršeno rješenje za vas? Zajedno možemo urediti pojedinačnu ponudu samo za vas. Brzo. Jednostavno. Sigurno. Jeftino.

!Brzi kao vjetar!
Poznato je da ima ljudi koji podnose zahtjev za vizu u posljednjem trenutku. Nama to ne smeta. U slučaju žurnosti, naša dostavna služba nosi putovnicu izravno u zračnu luku ili gdjegod vi želite. I možete da krenete!